Zlatibor - Letnji kamp
Odmaralište Bela Breza

Smeštaj je organizovan u odmaralištu Bela breza, u višekrevetnim sobama i sa punim pansionom. Odmaralište ima svoj restoran i kuhinju za obedovanje, kao i manji zatvoren bazen. U sastavu odmarališta su i svi neophodni tereni (za mali i veliki fudbal, košarku i tenis), kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sadržaja i učionice kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

Kamp je osmišljen da deci pruži vannastavne aktivnosti u prirodi koje im razvijaju kreativnost, snalažljivost, timski i takmičarski duh i omogućavaju im da steknu radne navike. Deca kvalitetno provode svoje slobodno vreme u objektima koji su prilagođeni njihovim potrebama i uz stalan nadzor stručnih lica sa velikim profesionalnim iskustvom u radu sa decom i uz maksimalnu bezbednost.

– I smena: 23.06.2024 – 28.06.2024
– II smena: 28.06.2024 – 03.07.2024
– III smena: 03.07.2024 – 08.07.2024
– IV smena: 08.07.2024 – 13.07.2024
– V smena: 13.07.2024 – 18.07.2024
– VI smena: 18.07.2024 – 23.07.2024
– VII smena: 23.07.2024 – 28.07.2024

U neposrednoj blizini odmarališta su svi neophodni sportski tereni, a deci će biti na raspolaganju i kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sadržaja i učionice kako na otvorenom tako i u zatvorenom prostoru. U toku boravka u odmaralištu Bela breza deca će moći da koriste zatvoren bazen, koji se nalazi u okviru odmarališta.

Odmaralište ima svoj restoran u kome će deca imati doručak, ručak, večeru i užinu.

Sve aktivnosti u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST uključene su u cenu i ne naplaćuju se dodatno.

 • 5 noćenja na bazi punog pansiona sa užinom
 • Autobuski prevoz autobusima visoke turističke kategorije (tv, dvd, audio i video oprema, A/C)
 • Boravišnu taksu
 • Kompletnu organizaciju i sprovođenje svih predviđenih sadržaja tokom trajanja kampa.
 • Usluge vođe grupe (učitelji, nastavnici, treneri) za sve vreme aranžmana i ostalo osoblje (animatori i rekreatori)
 • 24h lekarski nadzor
 • Organizaciju putovanja u celini

Cena boravka na letnjem kampu MOJ SUPER RASPUST u odmaralištu Bela Breza u Rožanstvu iznosi 319€, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Aranžman uključuje smeštaj u višekrevetnim sobama i pun pansion.

Gotovinsko plaćanje: 6.000,00 dinara prilikom prijave, ostatak u više mesečnih rata, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

Administrativna zabrana: 6000,00 dinara prilikom prijave, ostatak u više mesečnih rata putem administrativne zabrane na osnovu Rešenja od strane poslodavca.

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivni strani novac na dan uplate; U SLUČAJU ODUSTANKA OD PUTOVANJA IZNOS OD 6.000,00 RSD SE ZADRŽAVA NA IME ADMINISTRATIVNIH TROŠKOVA, A OSTATAK IZNOSA SE REFUNDIRA U SKLADU SA VAŽEĆIM OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. Uz ovaj Program važe Opšti uslovi putovanja TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. LICENCA BROJ: OTP 104/2021

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

Agencija Superlino travel d.o.o zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela.

Agencija Superlino travel d.o.o zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Aranžman je rađen na bazi minimum 185 putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 10 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Agencija Superlino travel d.o.o. zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Superlino travel d.o.o…

Program važi od 18.09.2022. godine

U prilogu možete pročitati Opšte uslove putovanja turističke agencije “Superlino Travel”. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati, a možemo organizovati i sastanak u terminu koji vam odgovara.

MOJ SUPER RASPUST Tim & Superlino Travel
Adresa: Paunova 24, TC Banjica, lokal 115, I sprat,
11000 Beograd, Srbija

Kontakt telefoni: +381 64 403 0211, +381 11 3670 349
E-mail: [email protected]

Naš program obuhvata tri osnovna segmenta veoma bitna za rast i razvoj vašeg deteta:

1) edukacija – sticanje saznanja i veština na kreativan način, kao dopunu redovnom školskom programu.
2) sport, rekreacija i avantura – jačanje svesti o potrebi za fizičkom aktivnošću kroz koju se gradi timski duh i jačaju liderske osobine.
3) priroda i zdrav život – boravak dece na planini i svežem vazduhu, konzumiranje zdrave hrane i razvoj ljubavi prema prirodi.

 • Umovanje
 • Osnove šaha
 • Umetničke radionice – gluma, slikarstvo, vajarstvo, ples, muzika, literarna sekcija i dr.
 • Hemijski eksperimenti
 • Kolektivni sportovi (fudbal, košarka, odbojka i dr.)
 • Penjanje na veštačku stenu – u saradnji sa penjačkim klubom
 • Zip line program – spust na žici
 • Slip and slide program
 • Vožnja bagija na poligonu
 • Mačevanje
 • Zorbing
 • Bubble fudbal
 • Streličarstvo
 • „Igre bez granica“
 • Rekreativne Igre namenjene najmlađim polaznicima ( „između dve vatre“ i sl.)
 • Isticanje važnosti zdrave ishrane, očuvanja životne okoline i usvajanje pravila ponašanja za vreme boravka u prirodi
 • Program „Mladi izviđači“ – šetnje, osnove kampovanja i sl.
 • Orijentacija u prostoru
 • Žurke
 • Ples
 • Karaoke party
 • Maskenbal
 • Večernje animacije
 • Kvizovi

Planina Zlatibor

Zlatibor je planina izuzetne lepote. Krasi je prijatna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinskim potocima i prošarani bujnim borovima po kojima je ova planina i dobila ime. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Zlatibor se nalazi u zapadnom delu Srbije. Lekovitost ove planine ogleda se u blagosti klime. Zlatibor je lekovita banja, rekreativni centar, skijalište, centar kulturnih dešavanja i okupljanja ljudi sa svih strana. Rožanstvo je naselje u Srbiji u opštini Čajetina u Zlatiborskom okrugu. U blizini se nalaze Stopića pećina i banja Vapa. Kroz Rožanstvo prolazi reka Prištavica. Ovo je mesto gde se nalazi mineralni izvor za koji se veruje da je lekovit za oči i kožna oboljenja. Područje Rožanstva obuhvata Rožanjsko i Radibratovića polje i okolna šumovita područja.

Odmaralište Bela breza

Odmaralište Bela breza je novoizgrađeni objekat. Nalazi se na Zlatiboru, nedaleko od centra Rožanstva. Okružena je nepreglednim proplancima koji pružaju idealne uslove za odmor i rekreaciju dece predškolskog uzrasta, kao i za decu mlađeg školskog uzrasta. Raspolaže sa 215 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.

Sve sobe su opremljene novim nameštajem i radnim stolom. U sastavu objekta nalazi se internet kafe, restoran, višenamenska sala, zatvoren bazen, teren za male sportove. Dvorište odmarališta je uređeno i pretvoreno u dečiji park. S’obzirom da poseduje dosta sportskih terena, ispunjava odlicne uslove za pripreme sportista.

Zatvoren bazen se nalazi u sklopu objekta Bela breza. Voda se greje između 24c i 26c. Urađen je po najsavremenijoj Nemačkoj tehnologiji, tako da se voda non stop filtrira i čisti po FINA međunarodnim standardima. Zatvoren bazen takođe poseduje odvlaživač vazduha koji vam omogućuje nesmetano disanje u bazenu i pored 900m nadmorske visine.

Odmaralište Bela breza na raspolaganju svojim gostima nudi tri košarkaska terena koji su osvetljeni, jedan odbojkaški teren, jedan travnati teren za mali fudbal, kao i jedan betonski. Svi tereni nalaze se u sklopu kompleka odmarališta, osim jednog košarkaskog terena i jednog betnoskog terena za mali fudbal, koji se nalaze u centru Rožanstva i udaljeni su od odmarališta 700m.