Zlatibor - Letnji kamp

I ovog leta, agencija Superlino travel, u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST organizuje boravak dece u prirodi
tokom letnjeg raspusta i na planini Zlatibor.

Zlatibor – letnji kamp – smene i uslovi putovanja

I ovog leta, agencija Superlino travel, u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST organizuje boravak dece u prirodi tokom letnjeg raspusta i na planini Zlatibor.

Smeštaj je organizovan u odmaralištu Bela breza, u višekrevetnim sobama i sa punim pansionom.

Kamp je osmišljen da deci pruži vannastavne aktivnosti u prirodi koje im razvijaju kreativnost, snalažljivost, timski i takmičarski duh i omogućavaju im da steknu radne navike.
Deca kvalitetno provode svoje slobodno vreme u objektima koji su prilagođeni njihovim potrebama i uz stalan nadzor stručnih lica sa velikim profesionalnim iskustvom u radu sa decom i uz maksimalnu bezbednost.

Tokom leta 2023. biće organizovane sledeće smene

– I smena: 23.06.2023 – 28.06.2023
– II smena: 28.06.2023 – 03.07.2023
– III smena: 03.07.2023 – 08.07.2023
– IV smena: 08.07.2023 – 13.07.2023
– V smena: 13.07.2023 – 18.07.2023
– VI smena: 18.07.2023 – 23.07.2023
– VII smena: 23.07.2023 – 28.07.2023

Šta sadrži hotel i kamp

U neposrednoj blizini hotela su svi neophodni sportski tereni, a deci će biti na raspolaganju i kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sadržaja i učionice kako na otvorenom tako i u zatvorenom prostoru. U toku boravka u odmaralištu Bela breza deca će moći da koriste zatvoren bazen, koji se nalazi u okviru hotela.

 

Hotel ima svoj restoran u kome će deca imati doručak, ručak, večeru i užinu.


Sve aktivnosti u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST uključene su u cenu i ne naplaćuju se dodatno.

Pored toga cena aranžmana uključuje

 • 5 noćenja na bazi punog pansiona sa užinom
 • Autobuski prevoz autobusima visoke turističke kategorije (tv, dvd, audio i video oprema, A/C)
 • Boravišnu taksu
 • Kompletnu organizaciju i sprovođenje svih predviđenih sadržaja tokom trajanja kampa.
 • Usluge vođe grupe (učitelji, nastavnici, treneri) za sve vreme aranžmana i ostalo osoblje (animatori i rekreatori)
 • 24h lekarski nadzor
 • Organizaciju putovanja u celini

Cena

Cena boravka na letnjem kampu MOJ SUPER RASPUST u odmaralištu Bela Breza u Rožanstvu iznosi 269€, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Aranžman uključuje smeštaj u višekrevetnim sobama i pun pansion.

Način plaćanja

Gotovinsko plaćanje: 5.000,00 RSD prilikom prijave, ostatak u više mesečnih rata, pri čemu je poslednju ratu potrebno isplatiti najkasnije 20 dana pre početka aranžmana

Preko računa:
uz profakturu izdatu od strane agencije Superlino travel d.o.o.

Kredit:
Agencija Superlino travel d.o.o. izdaje klijentu profakturu, na osnovu koje banka u kojoj klijent ima tekući račun, odobrava kredit.

Uslovi plaćanja

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivni strani novac na dan uplate; U SLUČAJU ODUSTANKA OD PUTOVANJA IZNOS OD 5.000,00 RSD SE ZADRŽAVA NA IME ADMINISTRATIVNIH TROŠKOVA, A OSTATAK IZNOSA SE REFUNDIRA U SKLADU SA VAŽEĆIM OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. Uz ovaj Program važe Opšti uslovi putovanja TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. LICENCA BROJ: OTP 104/2021

 

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

 

Agencija Superlino travel d.o.o zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela.

 

Agencija Superlino travel d.o.o zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 10 dana pre puta.

 

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

 

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 

Agencija Superlino travel d.o.o. zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Superlino travel d.o.o...

 

Program važi od 15.09.2022. godine

Uslovi putovanja

U prilogu možete pročitati Opšte uslove putovanja turističke agencije “Superlino Travel”. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati, a možemo organizovati i sastanak u terminu koji vam odgovara.

Kontakt

MOJ SUPER RASPUST Tim & Superlino Travel
Adresa: Paunova 24, TC Banjica, lokal 207, II sprat,
11000 Beograd, Srbija

Kontakt telefoni: +381 64 403 0211, +381 11 3670 349
E-mail: [email protected]

Naš program obuhvata tri osnovna segmenta veoma bitna za rast i razvoj vašeg deteta:

1) edukacija – sticanje saznanja i veština na kreativan način, kao dopunu redovnom školskom programu.
2) sport, rekreacija i avantura – jačanje svesti o potrebi za fizičkom aktivnošću kroz koju se gradi timski duh i jačaju liderske osobine.
3) priroda i zdrav život – boravak dece na planini i svežem vazduhu, konzumiranje zdrave hrane i razvoj ljubavi prema prirodi.

Edukacija

 • Umovanje
 • Osnove šaha
 • Umetničke radionice – gluma, slikarstvo, vajarstvo, ples, muzika, literarna sekcija i dr.
 • Hemijski eksperimenti
 • Osnove prve pomoći

Sport, Rekreacija i Avantura

 • Kolektivni sportovi (fudbal, košarka, odbojka i dr.)
 • Penjanje na veštčku stenu – u saradnji sa penjačkim klubom
 • Zip line program – spust na žici
 • Slip and slide program
 • Vožnja bagija na poligonu
 • Igre u bazenu
 • Mačevanje
 • Zorbing
 • Bubble fudbal
 • Ronjenje
 • Taktički poligon Airsoft kids
 • „Igre bez granica“
 • Rekreativne Igre namenjene najmlađim polaznicima ( „između dve vatre“ i sl.)

Priroda i zdrav život

 • Mladi izviđači
 • Postavljanje šatora
 • Orijentacija u prostoru
 • Logorska vatra
 • Ekološke radionice
 • Zdrava ishrana i radne navike

Zabava

 • Žurke
 • Ples
 • Karaoke party
 • Maskenbal
 • Večernje animacije
 • Kvizovi

Zlatibor

Zlatibor je planina izuzetne lepote sa prijatnom klimom, prostranim proplancima, bujnim pašnjacima ispresecanim planinskim potocima i prošaranim planinskim borovima po kojima je ova planina dobila ime.

Prostire se na površini od oko 1.000km², dugačka je 55km, a široka i do 20km. Pruža se pravcem severozapad-jugoistok. Najviši vrh je Tornik (1.496m). Zlatibor se prostire između 43° 31′ N i 43° 51′ N, i između 19° 28′ E i 19° 56′ E. Poznato je letovalište i zimovalište, kao i klimatsko lečilište. Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Polimlja. Obuhvata predele tri opštine Republike Srbije: Čajetinu i jedan deo opštine Užice (Kremanska oblast – severni Zlatibor) i jedan manji deo opštine Nove Varoši (Murtenička oblast – južni Zlatibor). Administrativni centar Zlatibora je varošica Čajetina.

U neposrednoj blizini Zlatibora, nalaze se brojni kulturno-istorijski i etnološki spomenici i atrakcije.

Rožanstvo je naselje u opštini Čajetina u Zlatiborskom okrugu. Postoji više legendi o postanku imena Rožanstva, ali najviše se spominju ove četiri: jedna kaže da to ime potiče od reči božanstvo; druga od reči roždestvo, što je stariji slovenski oblik imenice rođenje, ali i imena praznika Božića; treća da su Glumci, prvi doseljenici u Rožanstvo, povikali: “Ovo je pravo božanstvo!”, na šta je neko rekao: “Kakvo božanstvo, urožićemo se od rada, pa će biti pravo rožanstvo!”; a četvrta da ono potiče od sastava ovdašnjeg zemljišta – rožnace.

U blizini se nalazi čuvena Stopića pećina i banja Vapa. Kroz Rožanstvo prolazi reka Prištavica.

Od 1700. do 1840. godine, u Rožanstvu je živela porodica Milutinović-Simović, od koje vodi poreklo sadašnja familija Stakića. U toj porodici stasao je patriota, pesnik i istorijska ličnost Sima Milutinović Sarajlija.

Odmaralište Bela breza

Odmaralište Bela breza je novoizgrađeni objekat. Nalazi se na Zlatiboru, nedaleko od centra Rožanstva. Okružena je nepreglednim proplancima koji pružaju idealne uslove za odmor i rekreaciju dece predškolskog uzrasta, kao i za decu mlađeg školskog uzrasta. Raspolaže sa 215 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.

Sve sobe su opremljene novim nameštajem i radnim stolom. U sastavu objekta nalazi se internet kafe, restoran, višenamenska sala, zatvoren bazen, teren za male sportove. Dvorište odmarališta je uređeno i pretvoreno u dečiji park. S’obzirom da poseduje dosta sportskih terena, ispunjava odlicne uslove za pripreme sportista.

Zatvoren bazen se nalazi u sklopu objekta Bela breza. Voda se greje između 24c i 26c. Urađen je po najsavremenijoj Nemačkoj tehnologiji, tako da se voda non stop filtrira i čisti po FINA međunarodnim standardima. Zatvoren bazen takođe poseduje odvlaživač vazduha koji vam omogućuje nesmetano disanje u bazenu i pored 900m nadmorske visine.

Odmaralište Bela breza na raspolaganju svojim gostima nudi tri košarkaska terena koji su osvetljeni, jedan odbojkaški teren, jedan travnati teren za mali fudbal, kao i jedan betonski. Svi tereni nalaze se u sklopu kompleka odmarališta, osim jednog košarkaskog terena i jednog betnoskog terena za mali fudbal, koji se nalaze u centru Rožanstva i udaljeni su od odmarališta 700m.