Goč - Letnji kamp
Dobre Vode i Gočko

Ove godine, agencija Superlino travel, u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST organizuje boravak dece u prirodi
tokom letnjeg raspusta na planini Goč.

 

Goč – letnji kamp – smene i uslovi putovanja

Kamp je osmišljen da deci pruži vannastavne aktivnosti u prirodi koje im razvijaju kreativnost, snalažljivost, timski i takmičarski duh i omogućavaju im da steknu radne navike. Deca kvalitetno provode svoje slobodno vreme u objektima koji su prilagođeni njihovim potrebama i uz stalan nadzor stručnih lica sa velikim profesionalnim iskustvom u radu sa decom i uz maksimalnu bezbednost

Boravak dece organizovan je u odmaralištu “Gočko” i objektu “Dobre Vode”, na Goču. U sastavu odmarališta su i svi neophodni tereni (za mali i veliki fudbal, košarku i tenis), kompletna infrastrukutra za sprovođenje svih sadržaja i učionice kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru, kao i sportska balon sala.

Tokom leta 2024. biće organizovane sledeće smene

– I smena: 20.06.2024 – 25.06.2024
– II smena: 25.06.2024 – 30.06.2024
– III smena: 30.06.2024 – 05.07.2024
– IV smena: 05.07.2024 – 10.07.2024
– V smena: 10.07.2024 – 15.07.2024
– VI smena: 15.07.2024 – 20.07.2024
– VII smena: 20.07.2024 – 25.07.2024
– VIII smena: 25.07.2024 – 30.07.2024

Šta sadrže odmarališta i kamp

U neposrednoj blizini odmarališta su svi neophodni sportski tereni, a deci će biti na raspolaganju i kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sadržaja i učionice kako na otvorenom tako i u zatvorenom prostoru.

Odmaralište ima svoj restoran u kome će deca imati doručak, ručak, večeru i užinu.

Sve aktivnosti u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST uključene su u cenu i ne naplaćuju se dodatno.

Pored toga cena aranžmana uključuje
 • 5 noćenja na bazi punog pansiona sa užinom
 • Autobuski prevoz autobusima visoke turističke kategorije (tv, dvd, audio i video oprema, A/C)
 • Boravišnu taksu
 • Kompletnu organizaciju i sprovođenje svih predviđenih sadržaja tokom trajanja kampa
 • Usluge vođe grupe (učitelji, nastavnici, treneri) za sve vreme aranžmana i ostalo osoblje (animatori i rekreatori)
 • 24h lekarski nadzor
 • Organizaciju putovanja u celini
Cena

Cena boravka na letnjem kampu MOJ SUPER RASPUST u objektu Dobre Vode na Goču iznosi 319€, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Doplata za boravak u odmaralištu Gočko je 20€. Aranžman uključuje smeštaj u višekrevetnim sobama i pun pansion.

Način plaćanja


Gotovinsko plaćanje: 6.000,00 dinara prilikom prijave, ostatak u više mesečnih rata, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

 

Administrativna zabrana: 6000,00 dinara prilikom prijave, ostatak u više mesečnih rata putem administrativne zabrane na osnovu Rešenja od strane poslodavca.

Uslovi plaćanja

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivni strani novac na dan uplate; U SLUČAJU ODUSTANKA OD PUTOVANJA IZNOS OD 6.000,00 RSD SE ZADRŽAVA NA IME ADMINISTRATIVNIH TROŠKOVA, A OSTATAK IZNOSA SE REFUNDIRA U SKLADU SA VAŽEĆIM OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. Uz ovaj Program važe Opšti uslovi putovanja TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. LICENCA BROJ: OTP 104/2021

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

Agencija Superlino travel d.o.o zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela.

Agencija Superlino travel d.o.o zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Aranžman je rađen na bazi minimum 185 putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 10 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Agencija Superlino travel d.o.o. zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Superlino travel d.o.o…

Program važi od 18.09.2022. godine

Uslovi putovanja

U prilogu možete pročitati Opšte uslove putovanja turističke agencije “Superlino Travel”. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati, a možemo organizovati i sastanak u terminu koji vam odgovara.

Kontakt

MOJ SUPER RASPUST Tim & Superlino Travel
Adresa: Paunova 24, TC Banjica, lokal 115, I sprat,
11000 Beograd, Srbija

Kontakt telefoni: +381 64 403 0211, +381 11 3670 349
E-mail: [email protected]

Naš program obuhvata tri osnovna segmenta veoma bitna za rast i razvoj vašeg deteta:

1) edukacija – sticanje saznanja i veština na kreativan način, kao dopunu redovnom školskom programu.
2) sport, rekreacija i avantura – jačanje svesti o potrebi za fizičkom aktivnošću kroz koju se gradi timski duh i jačaju liderske osobine.
3) priroda i zdrav život – boravak dece na planini i svežem vazduhu, konzumiranje zdrave hrane i razvoj ljubavi prema prirodi.

Edukacija
 • Umovanje
 • Osnove šaha
 • Umetničke radionice – gluma, slikarstvo, vajarstvo, ples, muzika, literarna sekcija i dr.
 • Osnove prve pomoći
Sport, Rekreacija i Avantura
 • Kolektivni sportovi (fudbal, košarka, odbojka i dr.)
 • Penjanje na veštčku stenu – u saradnji sa penjačkim klubom
 • Zip line program – spust na žici
 • Slip and slide program
 • Vožnja bagija na poligonu
 • Mačevanje
 • Zorbing
 • Bubble fudbal
 • Streličarstvo
 • „Igre bez granica“
 • Rekreativne Igre namenjene najmlađim polaznicima ( „između dve vatre“ i sl.)
Priroda i zdrav život
 • Isticanje važnosti zdrave ishrane, očuvanja životne okoline i usvajanje pravila ponašanja za vreme boravka u prirodi
 • Program „Mladi izviđači“ – šetnje, osnove kampovanja i sl.
 • Orijentacija u prostoru
Zabava
 • Žurke
 • Ples
 • Karaoke party
 • Maskenbal
 • Večernje animacije
 • Kvizovi

Goč

Planina Goč je niža planina u Srbiji, koja se nalazi južno od Zapadne Morave iznad Vrnjačke Banje. Nalazi se u sklopu severnokopaoničkih planina i udaljen je 200km od Beograda i 31km od Kraljeva.

Pruža se u pravcu zapad – istok oko 10km. Najviši vrh je Ljukten 1216m. Najviši deo je sastavljen od kristalatih škriljaca, a sa strane znatnim delom i od serpentina. Na Goču je izvorište mnogih potoka i rečica koje otiču prema Zapadnoj Moravi na severu i Rasini na jugu.

Goč je pristupačan sa raznih strana, ali dva glavna puta vode prema njemu: od Kraljeva preko Kamenice do vrha Dobre vode i od Vrnjačke Banje do Stanišinaca. Površina Goča obrasla je bukovom i jelovom šumom, a zastupljeni su i gočki bor i hrast kitnjak.

Goč obiluje šumskim jagodama i raznovrsnim lekovitim biljem. Površine Goča daju bogatu medonosnu ispašu za pčele, a na mestu Gvozdac nalazi se veštačko jezero.

Na Goču se nalazi i Rimsko groblje, mesto gde su sahranjivani Sasi, rudari koji su ovde vadili rudu i topili gvožđe u vreme Nemanjića.

Odmarališta "Dobre vode" i "Gočko"

Dečija odmarališta “Dobre vode” i “Gočko” nalaze se na nadmorskoj visina od 922m. Smešteni su u gustoj četinarsko – listopadnoj Gočkoj šumi. U svim objektima sobe su višekrevetne (pretežno 1/4) i svaka soba poseduje svoje kupatilo. Ova dva objekta su prvenstveno namenjeni za realizaciju nastave u prirodi u toku školske godine, a u vreme školskog raspusta za realizaciju dečijih i sportskih kampova. U sastavu odmarališta su i svi neophodni tereni (za mali i veliki fudbal, košarku i tenis), kompletna infrastrukutra za sprovođenje svih sadržaja i učionice kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru, kao i sportska balon sala.