O nama

Jedinstvena prilika za boravak dece u prirodi tokom letnjeg i zimskog raspusta!

Kampovi za osnovce su novi način odmora za decu u Srbiji, i tek sa pojavom kampa MOJ SUPER RASPUST roditeljima je pružena prilika da svojoj deci obezbede nezaboravan školski raspust sa drugarima iz svoje škole, ali i sa decom iz različitih gradova širom Srbije i regiona. Boravak dece organizovan je u pratnji njihovih nastavnika i uz stalni nadzor profesionalnih instruktora, našeg lekara i ostalih saradnika kampa.

Projekat ”Super raspust” je prerastao u jedinstveni kamp za decu MOJ SUPER RASPUST za predškolce i osnovce. Te davne 2014. godine smo počeli sa radom prvo na Tari, a zatim i na Divčibarama. Danas se organizuje boravak dece u hotelima i odmaralištima širom Srbije i regiona, u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST – na Ohridu, Tari, Zlatiboru, Goču i Kopaoniku. Do sada smo bili u prilici da tokom letnjih i zimskih raspusta ugostimo više od 150.000 mališana iz različitih gradova u Srbiji.

Kamp MOJ SUPER RASPUST je namenjen deci uzrasta od 6 do 16 godina. Sadrži niz različitih aktivnosti primerenih deci ovog uzrasta, od plivanja, penjanja uz veštačku stenu, zip-line-a, zorbinga, pravljenja šatora, snalaženja u prirodi, do različitih umetničkih i edukativnih radionica, kao i večernjih provoda uz karaoke, maskenbal i različite tematske večeri. Svaki dan u kampu ispunjen je od jutra do večeri novim iskustvima, druženjima i trajnim prijateljstvima.

MOJ SUPER RASPUST obezbeđuje najkvalitetniji način da deca provedu svoje slobodno vreme i razviju kreativnost, snalažljivost, timski i takmičarski duh i steknu radne navike uz nadzor stručnih lica sa dugim profesionalnim iskustvom u radu sa decom i uz maksimalnu bezbednost.

Naš cilj je da boravak u kampu ostane deci kao jedna od najlepših uspomena iz njihovog detinjstva.