Kopaonik - Skijanje

Ove godine agencija Superlino travel u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST organizuje zimovanje
u dve smene na planini Kopaonik.

Kopaonik - Skijanje

Ove godine agencija Superlino travel u okviru kampa MOJ SUPER RASPUST organizuje zimovanje na planini Kopaonik.

Hotel Srebrnac poseduje 1/4 sobe, kao i više 1/6 apartmana. Svaka soba ima svoje kupatilo. Hotel raspolaže restoranom sa galerijom i kafe barom, a sa terase se pruža predivan pogled na vrh Gobelju. U sastavu hotela je sportski teren i kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sadržaja i učionice kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

Tokom zime 2024. biće organizovane sledeće smene

– I smena: 09.01.2024 – 15.01.2024
– II smena: 15.01.2024 – 21.01.2024

Šta sadrži hotel i kamp

Hotel Srebrnac poseduje 1/4 sobe kao i više 1/6 apartmana. Svaka soba ima svoje kupatilo. U sastavu hotela je sportski teren i kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sadržaja i učionice kako na otvorenom, tako i u
zatvorenom prostoru.

 

Hotel ima svoj restoran u kome će deca imati doručak, ručak, večeru i užinu.


Sve aktivnosti u okviru kampa MOJE SUPER RASPUST uključene su u cenu i ne naplaćuju se dodatno.

Pored toga cena aranžmana uključuje
 • 6 noćenja na bazi polu pansiona u hotelu “SREBRNAC” (doručak, večera-švedski sto) 
 • Cena se odnosi na decu osnovnoškolskog uzrasta 
 • Autobuski prevoz autobusima visoke turističke kategorije
 • Boravišnu taksu
 • Usluge vođe grupe (učitelji, nastavnici, treneri) za sve vreme trajanja aranžmana i ostalo osoblje (predstavnici agencije) 
 • Organizaciju putovanja u celini 
Cena aranžmana ne uključuje
 • Doplata za ručak 35 evra 
 • Doplata za decu srednjoškolskog uzrasta je 45 evra 
 • Ski pas (po cenovniku Skijališta Srbije) 
 • Ski škola 165 evra u saradnji sa SK Crvena zvezda
 • Ski oprema 35 evra
Cena

Cena zimovanja u hotelu Srebrnac iznosi 370€, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
Aranžman uključuje smeštaj u višekrevetnim sobama i polu pansion.

Način plaćanja

Gotovinsko plaćanje: 6.000,00 dinara prilikom prijave, ostatak u više mesečnih rata, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

Administrativna zabrana:
6000,00 dinara prilikom prijave, ostatak u više mesečnih rata putem administrativne zabrane na osnovu Rešenja od strane poslodavca.

Uslovi plaćanja

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivni strani novac na dan uplate; U SLUČAJU ODUSTANKA OD PUTOVANJA IZNOS OD 5.000,00 RSD SE ZADRŽAVA NA IME ADMINISTRATIVNIH TROŠKOVA, A OSTATAK IZNOSA SE REFUNDIRA U SKLADU SA VAŽEĆIM OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. Uz ovaj Program važe Opšti uslovi putovanja TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. LICENCA BROJ: OTP 104/2021

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

Agencija Superlino travel d.o.o zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela.

Agencija Superlino travel d.o.o zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 10 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Agencija Superlino travel d.o.o. zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Superlino travel d.o.o…

Program važi od 18.09.2023. godine

Uslovi putovanja

U prilogu možete pročitati Opšte uslove putovanja turističke agencije “Superlino Travel”. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati, a možemo organizovati i sastanak u terminu koji vam odgovara.

Kontakt

MOJ SUPER RASPUST Tim & Superlino Travel
Adresa: Paunova 24, TC Banjica, lokal 115, I sprat,
11000 Beograd, Srbija

Kontakt telefoni: +381 64 403 0211, +381 11 3670 349
E-mail: [email protected]

Nordijsko skijanje

Kopaonik

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji. Jedan deo je zaštićen – Nacionalni park Kopaonik u okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, ovde se mogu naći primerci endemske flore a od mnogobrojnih životinjskih vrsta najznačajniji su sivi soko, suri orao, divlja mačka i srna. Najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017m nmv. na kome se nalazi mauzolej čuvenog srpskog prirodnjaka po kome je dobio ime. Ceo masiv je dobio naziv po velikom rudnom bogatstvu koje je eksploatisano još od davnina a na širem prostoru je smešten čitav niz kulturno – istorijskih spomenika iz perioda od XII do XV veka. Zahvaljujući razvijenom turističkom centru sa savremenim hotelima i pratećim objektima, Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji i najveći ski centar. Sa skoro 200 sunčanih dana godišnje, zaslužuje svoje drugo ime „Sunčana planina“. Južni položaj, visina i otvorenost terena sprečava zadržavanje oblaka nad planinom.

Hotel Srebrnac

Hotel Srebrnac poseduje 1/4 sobe, kao i više 1/6 apartmana. Svaka soba ima svoje kupatilo. Hotel raspolaže restoranom sa galerijom i kafe barom, a sa terase se pruža predivan pogled na vrh Gobelju. U sastavu hotela je sportski teren i kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sadržaja i učionice kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.