Naša adresa Paunova 24, TC Banjica, lokal 206
11000 Beograd, Srbija
Radno vreme: radnim danima od 09h -17h
Pozovite nas (+381 64) 4030211 (+381 11) 3670349
E-mail [email protected]
-----------------------------------
PIB: 109083651
Matični broj: 21124214
Broj licence: OTP 169/2020
Kategorija licence A35
Račun: 170-0030034013000-14
UniCredit Bank

Zavirite u naš kamp

Zašto je boravak u dečijem kampu najbolji način da se provede raspust?

Ako ste ikada proveli školski raspust u nekom dečijem odmaralištu, sigurno možete da se setite koliko ste dugo pamtili svaki trenutak proveden sa svojim drugarima i prepoznate koliko je taj boravak uticao na vaše odrastanje. Onda ćete znati da je to nešto što biste želeli za vaše dete.

Ali ako nikada niste imali takvo iskustvo predstavljamo vam 10 razloga koji će vam pomoći da razumete šta ovakav boravak donosi:
   • Dan ispunjen fizičkim aktivnostima Većina dece provode najveći deo svoga slobodnog vremena sedeći u školi, radeći domaće zadatke, uz TV ili uz računar. 
   • kamp pruža odličnu priliku da se to promeni… Kamp je akcija!
   • Razvijanje samopouzdanja – Kamp pomaže deci da steknu sigurnost suočavajući ih sa mnogim izazovima koji se veoma razlikuju od onih svakodnevnih,  Kamp uči decu da shvate šta sve mogu!
   • Oslobađanje od strahova – U dobrom društvu sve je lakše! Jahanje konja i zip-line vožnja između stabala više ne izgledaju tako strašno.
   • Isključivanje sa društvenih mreža i uticaja multimedijalnih sadržaja – Kada deca naprave pauzu od TV-a, mobilnih telefona i interneta ponovo će otkriti svoje kreativne sposobnosti i uključiti se u stvarni život – ”stvarne aktivnosti sa stvarnom decom” i “stvarne emocije”. Shvatiće da uvek postoji puno toga što može da se radi. Kamp je stvarni život!  (Camp is real!)
   • Razvijanje veština za ceo život – Kamp pruža deci priliku da se oprobaju u mnogim sportovima, isprobaju svoje umetničke talente, ili otkriju u sebi ljubav prema pustolovinama. Raznovrsnost aktivnosti koje se nude u kampu olakšaće deci da otkriju svoje afinitete. Možda se pronađu u streličarstvu, mačevanju, kampovanju, jahanju….
   • Razvijanje samostalnosti – Kamp je idealno mesto gde će deca sama moći da donose male, ali za njih bitne odluke bez roditelja
   • Kamp je mesto gde deca mogu bezbrižno da se igraju, da se opuste, smeju i druže po čitav dan…
   • Socijalizacija – Boravak u kampu u kome se nalaze deca sličnog uzrasta iz mnogih delova Srbije donosi veliki broj prilika za socijalizaciju, od deljenja soba (i kupatila), do zajedničkog učešća u raznim aktivnostima, a možda se rodi i neka nova simpatija, ko zna 🙂
   • Povezivanje sa prirodom – Kamp je lek za “hronični nedostatak boravka u prirodi” koji se često primećuje u urbanim sredinama. Život u prirodi obogaćuje dečije shvatanje sveta i pospešuje zdrav razvoj.
   • I naravno, kamp je odlično mesto za sticanje novih drugova i učvršćivanje postojećih prijateljstava!

strelicarstvo

msr header

Ukoliko želite da vas redovno obaveštavamo o svim našim aktivnostima prijavite na našu list:

Ime i prezime:

E-mail adresa:

Jedan dan u kampu

MOJ SUPER RASPUST kamp je najbolji provod koji ćeš doživeti za vreme raspusta!

Posle naporne školske godine, deca zaslužuju priliku da se opušteno igraju, zabavljaju i sklapaju nova poznanstva i stiču nove prijatelje u bezbednom okruženju dečijeg kampa.

Agencija Superlino travel organizuje boravak tokom zimskog i letnjeg školskog raspusta u hotelima i odmaralištima širom Srbije.

Deca su smeštena u višekrevetnim sobama  ( od 1/2,  1/3 do 1/5) sa kupatilom. Raspored po sobama pravi se  prema uzrastu i polu dece, uz saglasnost vođe puta.

U sastavu hotela i odmarališta  su i svi neophodni sportski tereni, kao i kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sportsko-rekreativnih i edukativnih sadržaja. Deci su na raspolaganju i zatvoreni bazeni koji se nalaze u okviru hotela ili u objektima u neposrednoj blizini hotela u kom su deca smeštena.

Kako bi deca bila u prilici da u toku dana što  bolje iskoriste vreme i prođu što veći broj poligona, podeljeni su u grupe.

DNEVNE AKTIVNOSTI I SATNICA

07:30-08:00h – Buđenje

08:00-08:30h – Jutarnja gimnastika

08:30-09:00h – Doručak

09:00-10:30h – Strani jezik, radionice

10:30-13:00h – Sport i rekreacija – igre u prirodi i u bazenu, penjanje uz veštačku stenu, vožnja motora na 4 točka, podizanje šatora….

13:00-14:00h  – Ručak

14:00-15:00h – Kreativne radionice

15:00-16:30h – Nastavak sportsko-rekreativnih aktivnosti – bubble fudbal, zorbing na travi, air-soft taktički poligon….

16:30-18:00h – Radionice u prirodi: mladi umetnici, postavljanje šatora, orjentiring….

18:00-19:30h – Osnove bezbednosti u saobraćaju, mladi izviđači, mladi ekolozi ….

19:30-20:00h – Večera

20:00-22:00h – Večernja animacija uz zabavni sadržaj, logorska vatra, maskenbal, karaoke party, tematske žurke ….

22:00-22:30h – Odlazak na spavanje

* Ovo je okvirna satnica programa koji će biti prilagođen za svaku grupu i svaki dan posebno.