Naša adresa Paunova 24, TC Banjica, lokal 206
11000 Beograd, Srbija
Radno vreme: radnim danima od 09h -17h
Pozovite nas (+381 64) 4030211 (+381 11) 3670349
E-mail [email protected]
-----------------------------------
PIB: 109083651
Matični broj: 21124214
Broj licence: OTP 169/2020
Kategorija licence A35
Račun: 170-0030034013000-14
UniCredit Bank

Priroda i zdrav život

Život uz prometan saobraćaj, veliko zagađenje vazduha, stalnu izloženost buci i stresu, stvorio je potrebu da se makar jednom godišnje, iz zdravstvenih razloga organizuje boravak u prirodi, na planini, reci, moru… Naš, “kamperski” način boravka na planini za decu, konzumiranje domaće zdrave hrane i zabave bez televizije, računara i telefona, čine da boravak u kampu bude idealan odmor i prava terapija. Cilj ovog kampa je  da deca razvijaju ljubav prema prirodi, a posebno prema boravku u planinama.

Mladi izviđači – orijentacija u prirodi

Kroz zabavan način deca uče kako da se orijentišu u prostoru i snađu uz pomoć karte i kompasa. Ako dobro slušaju i nauče osnovna pravila, dobiće zadatak da reše zagonetku i na taj način skupe brojeve i slova, a možda i sklope reč od pronađenih slova.

Deca su podeljena u ekipe, koje se takmiče … Sa svojom ekipom učestvuju u igri, prate kartu i možda i osvoje prvo mesto!

orijentiring

sator

Podizanje šatora

Deca vole kućice, šatore i mesta za skrivanje. Verovatno ne postoji dete na ovom svetu koje nije u nekom trenutku pokušalo da napravi šator ili skrovište za igru.

Na ovoj radionici deca uče osnove kampovanja i logorovanja. Podeljeni u male grupe i kroz timski rad i saradnju, a uz stalan nadzor animatora, deca podižu šatore i imaju priliku da izbliza vide kako izgleda kampovanje u prirodi.

Tokom ove aktivnosti deca se upoznaju sa neophodnom opremom za kampovanje i njihovom upotrebom. Upoznaju prednosti boravka u prirodi, daleko od interneta i malih ekrana.

rashladjivanje

Igre bez granica

jahanje4

Jahanje

Rešili smo da obradujemo naše drugare i omogućimo im da se, makar na kratko, bave ovim veoma ekskluzivnim i božanstvenim sportom, nažalost ne tako dostupnim široj populaciji. Niko ne ostaje imun na čari konjičkog sporta.

Jahanje se kroz istoriju koristilo za putovanja, lov, ratovanje, sport i razonodu. Danas može da bude rekreativna zabava, psihoterapija za sve uzraste, ali i ozbiljan trenažni proces.

Kako bi deca bila bezbedna, jašu uz pomoć iskusnog instruktora u čijem prisustvu su konji mirni i opušteni. 

zima1

Zimski kamp MOJ SUPER RASPUST te zove da ostvariš svoje snove!

Više informacija

Zimski kamp MOJ SUPER RASPUST je nova avantura na snegu, vrhunski provod i maksimalna zabava!

Više informacija →

Letnji kamp MOJ SUPER RASPUST je ubedljivo najveći letnji kamp koji ne smeš propustiti!

Više informacija

Letnji kamp MOJ SUPER RASPUST je zabava i druženje koje ćeš pamtiti ceo život!

Više informacija