NOVO! Super vikend!

SUPER mame i tate, SUPER saradnici i svi vi koji želite da se družite sa nama na SUPER VIKEND-u  29-30.09.2018.

Broj mesta ograničen!

Informacije i rezervacije: 0644030211

MOJ SUPER VIKEND -TARA 2019

Hotel Beli Bor 

Vreme realizacije 29-30.09.2018

Cena: 55e *pun pansion

PROGRAM PUTOVANJA

Mesto polaska, određuje se za svaki grad, tačka sa koje počinje naše putovanje. Okupljamo se na dogovorenom parkingu i smeštamo u autobuse u jutarnjim časovima. Pred nama je vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora i osveženja. Dolazak u hotel uz program dobrodošlice (muzički program, smeštanje u sobe,). Upoznavanje, druženje i obilazak svih sadržaja. Popodnevne sportsko-zabavne aktivnosti. Večera I večernja animacija. Noćenje.
1. Sportsko-rekreativni sadržaj.
• Kolektivni sportovi (fudbal, košarka, odbojka i dr.)
• Bubble fudbal
• Flag fudbal
• JaDZent
• Taktički poligon Airsoft 
• „Igre bez granica“
• Rekreativne igre
Dnevne aktivnosti 

1.dan – Subota 29.9.2018

06.00 – polazak iz Beograda 
10.30-13.30 – smestanje u Hotel Beli Bor I sportsko rekreativni sadrzaj
14.00-15.00 – rucak u Hotelu Beli Bor
15.00-17.30 – obilazak vidikovca Crnjeskovo i jezera Jarevac
17.30-19.30 – dolazak u Hotel i sportsko rekreativni sadrzaj 
19:30-20:00h – Večera
20:00-22:00h – Večernja animacija uz zabavni sadržaj, karaoke party 

2.dan – Nedelja 30.9.2018 

07.30-8.00 – dorucak
8.30 – izlazak iz Hotela Beli Bor
9.00 – odlazak na Mitrovac I obilazak Banjske stene I prirodnog rezervata ,,Tepih livada,, – 
13.00 – obilazak reke Vrelo I manastira Raca I cuvene kucice na Drini *Bajina Basta*
15.00 – polazak za Beograd
19.30 – planirani dolazak u Beograd
* individualni rucak putnika 

OPIS DESTINACIJE: 
Tara na krajnjem zapadu Srbije, gde Drina pravi najveću okuku u svom toku, smeštena je najlepša srpska, a ujedno i jedna od najlepših planina Evrope. Malo je mesta sa toliko zelenila, mira i tišine. Planina Tara se prostire na 19.200 hektara i zbog svojih izuzetnih prirodnih retkosti 1981. godine veliki njen deo proglašen je nacionalnim parkom. Prosečna nadmorska visina od 1000 do 1200 metara, kao i netaknuta priroda, idealan su spoj za odmor i oporavak. 
Od ukupne površine koju Tara zahvata, preko 70% čine guste četinarske šume. Među njima rasuti su proplanci, pitomi, zeleni i prepuni tišine. Planina krije i hrani izuzetno bogat životinjski svet. Na njoj živi preko 1000 biljnih i više od 200 životinjskih vrsta.
Vidikovac Crnjeskovo se nalazi 1035 m nadmorske visine na 15minuta hoda kroz sumu sa kog se pruza pogled na Bajinu Bastu.
Jezero Jarevac je vestacko jezero koje se nalazi na planini Tari I nastalo je izgradnjom brane. Otoka jezera je reka Raca koja se uliva u Drinu.
Vidikovac Banjska stena se nalazi na oko 6 km od Mitrovca na Tari na nadmorskoj visini 1065m i sa njega se pruza prelep pogled na jezero Perucac i kanjon reke Drine.
Tepih livada je lokalitet u okviru prirodnog rezervata Crveni potok i nalazi se na oko 600m od Mitrovca na Tari. Naziv je dobio po tome sto se ugiba pod nogama posetioca kao mek tepih. Nastalo je zadrzavanjem povrsinske vode usled vodonepropusnog zemljista na kom se nalazi.
Reka Vrelo nastaje od jakog kraškog vrela Perućac na nadmorskoj visini od 234 metra u podnožju planine Tare. Voda Vrela potiče od dreniranih padavina sa prostranog platoa Tare. Prosečna izdašnost perućačkog vrela je 330 l/s, dok je prosečna temperatura vode oko 10 stepeni. Reka Vrelo je bistra, providna rečica koja se vodopadom visine 10 m uliva u Drinu.
Manastir Rača – Zadužbina kralja Dragutina iz XIII veka. Kategorisan je kao najznačajnije kulturno-istorijsko dobro na području Nacionalnog parka Tara. Najveće je duhovno sedište naroda ovog kraja. Područje manastira se štiti kao prirodna i graditeljska kulturno-istorijska celina. Zaštićena zona iznosi 217 hektara.

OPIS SMEŠTAJA: 
Hotel Beli Bor smešten je u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1025 metara, udaljen od hotela ,,Omorika” 4,5 km.
U svim objektima sobe su višekrevetne od 1/2 do 1/4 i svaka soba poseduje svoje kupatilo.
Hotel ima svoj restoran i kuhinju za obedovanje. U sastavu hotela su i svi neophodni tereni (za mali i veliki fudbal, košarku i tenis), kompletna infrastrukutra za sprovođenje svih sadržaja i učionice kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
Ø 1 noćenje na bazi punog pansiona u odabranom lokalitetu i objektu
Ø Autobuski prevoz autobusima visoke turističke kategorije iz Beograda (doplata 10-15 evra za polaske iz određenih gradova)
Ø Boravišnu taksu
Ø Usluge vođe grupe za sve vreme trajanja aranžmana i ostalo osoblje (animatori i rekreatori)
Ø Kompletnu organizaciju i sprovođenje svih predviđenih sadržaja tokom trajanja super vikenda
Ø Aktivnosti po navedenim segmentima

NAČIN PLAĆANJA:
Ø Gotovinsko plaćanje: 2000,00 dinara prilikom prijave, ostatak najkasnije 5 dana pre početka aranžmana.
Ø Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Superlino travel d.o.o.
Ø Kredit: Superlino travel d.o.o. izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima tekući račun.

USLOVI PLAĆANJA:
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE.
U SLUČAJU ODUSTANKA OD PUTOVANJA IZNOS OD 1.500,00 RSD SE ZADRŽAVA NA IME ADMINISTRATIVNIH TROŠKOVA, A OSTATAK IZNOSA SE REFUNDIRA U SKLADU SA VAŽEĆIM OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. Uz ovaj Program važe Opšti uslovi putovanja TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. LICENCA BROJ: OTP 43/2015 

• Rok za prijavljivanje je 7 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.
• Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela.
• Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
• Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika.
• U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 7 dana pre puta.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Superlino travel d.o.o. zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
• Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije ,,Superlino travel d.o.o.” .
• Program važi od 28.08.2018. godine