Naša adresa Paunova 24, TC Banjica, lokal 206
11000 Beograd, Srbija
Radno vreme: radnim danima od 09h -17h
Pozovite nas (+381 64) 4030211 (+381 11) 3670349
E-mail [email protected]
-----------------------------------
PIB: 109083651
Matični broj: 21124214
Broj licence: OTP 169/2020
Kategorija licence A35
Račun: 170-0030034013000-14
UniCredit Bank

Sport i rekreacija

Sport je izuzetno bitan deo odrastanja svakog deteta. Sport je više od same igre i pojedinačne discipline. Da ga tako shvatamo govori činjenica da je na kampu zastupljeno jačanje svesti o potrebi za fizičkom aktivnošću, kroz koju se gradi timski duh i jačaju liderske osobine (oblast ,,Integralnost dečjeg razvoja kroz igru’’ po programu Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja).

Sport hrani duh i telo. Gojaznost je sve veći problem 21. veka, a naš cilj je da deca zavole sport i sutra nemaju probleme sa gojaznošću, celodnevnim sedenjem u školi i na poslu. Kada jednom zavole sport, on će uvek biti tu za njih. 

Odbojka, košarka, fudbal i stoni tenis

Ovo su samo neki od sportova bez kojih kamp ne može da se zamisli. Često se organizuju turniri gde dolazi do izražaja takmičarski duh.

Tim profesionalnih instruktora koji je okupljen u okviru projekta MOJ SUPER RAPUST omogućava da se sve aktivnosti u kampu realizuju na  stručan i bezbedan način.

odbojka2

strelicarstvo

Streličarstvo

Streličarstvo je dosta dugo predstavljalo sinonim za zabavu visoke klase tokom istorije. Streličarstvo kao savremeni sport, se prvi put pojavljuje na drugim Olimpijskim igrama 1900. god. u Parizu. Bilo je uvršteno na zvanično tri Olimpijade 1904., 1908. i 1920. godine, a onda je skinuto sa programa zbog nejedinstvenih pravila. Ponovo je uvršteno na program Olimpijskih igara 1972 god. u Minhenu.

Mačevanje

Mačevanje se razvilo iz ratne borilačke veštine, ali kako je vremenom hladno oružje napušteno, mačevanje ostaje samo kao simbol ranijih perioda. Učilo se u školama kroz istoriju, da bi vremenom postalo izuzetno rasprostranjen sport širom sveta koji spaja snagu, smirenost i inteligenciju.

Na letnjem i zimskom kampu MOJ SUPER RASPUST osnovci imaju priliku da uđu u svet mačevanja, vrate se u istoriju i nauče nešto novo. Možda toliko zavole sport da nastave da ga treniraju. Kako bi na najbolji način kamperi pristupili mačevanju, na mestu instruktora je trener Mačevalačkog Saveza Srbije i diplomirani profesor Fakulteta za sport i fizičku kulturu.

Igre u bazenu

Igre u bazenu ali i više od toga! Profesionalni instruktor je tu da vaše dete usmeri na pravi put ka pravilnom plivanju.

plivanje

gimnastika2

Nordijsko skijanje

 Nordijsko skijanje

Nordijsko skijanje, poznato i kao skijaško trčanje, je varijanta skijanja koja se razlikuje po tome što peta ne može da se pričvrsti za skiju. Nordijsko skijanje je tehnika skijanja za ravne terene pokrivene snegom, pre nego spuštanje. Ovaj sport potiče iz nordijskih zemalja gde je ova disciplina skijanja nastala. Pored zabave i rekreacije ovo je i olimpijski sport.

Ronjenje

Oduvek su ljudi želeli da se spuste ispod površine mora, jezera, bilo iz radoznalosti ili zbog lova, rekreacije, ali i u vojne svrhe. Danas se ne može sa sigurnošću tvrditi kada su ljudi prvi put počeli da rone, ali postoje neki dokazi da je to bilo pre više od 5.000 godina p.n.e. Prvi materijalni trag pronađen je na jednom asirskom reljefu iz 885. godine p.n.e, a ronjenje se spominje i u rukopisima grčkog istoričara Herodota. 

Ronjenje je zanimljiva aktivnost koju mnogi propuštaju kada odu na letovanje. Osim što pruža pogled u neki „novi“ svet, ali i svet koji je postojao mnogo pre nas, ronjenje je i veoma je zanimljiv sport koji pozitivno utiče  na raspoloženje. 

????????????????????????????????????

Zimski kamp MOJ SUPER RASPUST te zove da ostvariš svoje snove!

Više informacija

sal_5415-s

Zimski kamp MOJ SUPER RASPUST je nova avantura na snegu, vrhunski provod i maksimalna zabava!

Više informacija

p-3

Letnji kamp MOJ SUPER RASPUST je ubedljivo najveći letnji kamp koji ne smeš propustiti!

Više informacija

luk4-copy

Letnji kamp MOJ SUPER RASPUST je zabava i druženje koje ćeš pamtiti ceo život!

Više informacija