Moj Super Rođendan

Proslavite sa nama rođendan koji se pamti, jer mi stvaramo čaroliju!
MOJ SUPER RASPUST
u saradnji sa Sportskom akademijom Senjak pripremio je za naše SUPER drugare SAMO NJIHOV SUPER ROĐENDAN!

Moj Super Rođendan

  • Info
  • Aktivnost
  • Galerija

Proslavite sa nama rođendan koji se pamti, jer mi stvaramo čaroliju

Rođendanske proslave za decu, organizujemo u prostorijama Sportske akademije Senjak (http://www.sas.co.rs/).

Prostor namenjen rođendanima obuhvata salu za realizaciju aktivnosti i kafić za roditelje, koji se nalazi u okviru Sportske akademije Senjak. Po Vašoj želji MOJ SUPER ROĐENDAN možemo organizovati, po dogovoru u Vašem prostoru.

Osnovni program obuhvata dečje koreografije, sportski poligon, igre bez granica, verbalne igre, mini diskoteka.
Standardno vreme trajanja rođendanske proslave je 2 sata i 30minuta.

Tokom rođendanske proslave deci su na raspolaganju i različite dodatne aktivnosti, koje roditelji mogu izabrati, u zavisnosti od uzrasta i afiniteta dece: Bubble fudbal, AirSoft, streličarstvo, mačevanje, itd.

Deci (a i roditeljima) su na raspolaganju 2 stola za stoni tenis.

Tu su i dodatne aktivnosti, namenjene deci koja su manje zainteresovana za sport, kao sto su vajanje, pravljenje nakita, dizajnirane majica..

Za dobar provod i odličnu zabavu zaduženi su naši SUPER animatori. Mnoge od njih deca već znaju sa naših letnjih i zimskih SUPER raspusta, na različitim destinacija širom Srbije.

Svi animatori zaduženi za rad sa decom završili su specijalizovan kurs za animatore u turizmu, u organizaciji kampa MOJ SUPER RASPUST i Fakulteta za sport Univerziteta “Union – Nikola Tesla”.

Osnovni program proslave rođendana obuhvata dečje koreografije, sportski poligon, igre bez granica, verbalne igre, mini diskoteka, i još po nešto… a tu su i mnoge dodatne aktivnosti.