Moj Super Izlet - Orašac

Moj Super Raspust je u saradnji sa Kompleksom Vile Aleksandar u Orašcu osmislio novu
čaroliju za svoje SUPER drugare – Moj Super Izlet!

Moj super izlet - Orašac

 • Program izleta
 • Aktivnosti

Moj Super Raspust je u saradnji sa Kompleksom Vile Aleksandar u Orašcu osmislio novu čaroliju za svoje SUPER drugare – Moj Super Izlet!
Izlet se održava u Orašcu, istorijskom mestu, na 60 km od Beograda i u srcu Šumadije, na 3h vožnje i od severa i juga zemlje.

Vila Aleksandar je smeštena u bezbednom okruženju, na 4ha ograđenog imanja, daleko od saobraćajnica.
U sklopu imanja nalaze se: sportski tereni, otvoreni bazeni, adrenalin park, učionice i prostor za zabavu sa audio video opremom, etno vajat.
Grupe dece koje borave u ovom objektu su bezbedne jer je boravak zatvorenog tipa i nema individualnih gostiju.

 1. Termini tokom jeseni:
  11.09.2021; 12.09.2021; 18.09.2021; 19.9.2021; 25.9.2021; 26.9.2021; 02.10.2021; 03.10.2021, 09.10.2021; 10.10.2021; 16.10.2021; 17.10.2021; 23.10.2021; 24.10.2021; 30.10.2021;  31.10.2021
 2. Radnim danima tokom meseca maja, septembra i oktobra

U cenu izleta je uračunato:

 • Autobuski prevoz autobusima visoke turističke kategorije
 • Radionice, aktivnosti, usluge rekreatora, korišćenje adrenalin parka
 • Ručak u restoranu (supa,pljeskavica sa prilogom,sezonska salata,hleb)
 • 1 animator na 25-30 ucenika

Polazak u 8:30 h iz Beograda sa dogovorenog mesta.Po dolasku upoznavanje sa domaćinima i sadžajima koje kompleks nudi. Sledi celodnevni program:

 • 10 h Dolazak u kompleks Aleksandar u Orašcu
 • Dobrodošlica za grupe, upoznavanje sa rekreatorima i raspored aktivnosti
 • 10:30h Prepodnevna animacija: MINI pikado, air soft, tradicionalne igre, kranovi, bubble fudbal.
 • 11:30h Vreme za rekreaciju: Adrenalin park u sklopu kompleksa sa rekreatorima
 • 13:45h Ručak u Etno vajatu
 • 14:15h Poslepodnevna animacija: šatori, šuter, dženga, praćke,tim games.
 • 16:00h Koreografije
 • 17h Kraj programa
 • Povratak kući oko 18:30 h.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja ,, Superlino Travel“ doo br. Licence 169/2020

Bubble fudbal ili fudbal u velikom balonu, na travi ili snegu – igrajte fudbal na neuobičajan način, okruženi balonom.

 

Iako smešno zvuči, ova aktivnost je jako zabavna zbog ograničene pokretljivosti i zbog toga što se svaki sudar završi kolutanjem u balonu. Ukoliko vam i dalje nije jasno kako to izgleda, slike govore više od reči.

 

Igrači su u standardnoj fudbalskoj opremi, nadograđenoj mehurovima koji se nalaze od pojasa do glave. Igra je slična originalnom fudbalu. Međutim, razlikuje se u otežanom kretanju zbog “opreme” i kontakta između igrača. I pravila su malo izmenjena, jer faulovi ne postoje.

Da li ste se nekada pitali kako je to pucati iz prave puške ili pištolja? Air soft je aktivnost u kampu MOJ SUPER RASPUST koja omogućava deci da gađaju nepokretne mete iz replika puške i pištolja koji imaju pogon na gas. Umesto prave municije ispaljuju se male plastične kuglice dok su deca poređana u red na bezbednoj udaljenosti dok čekaju da se okušaju u ovoj disciplini.

Deca vole kućice, šatore i mesta za skrivanje. Verovatno ne postoji dete na ovom svetu koje nije u nekom trenutku pokušalo da napravi šator ili skrovište za igru.


Na ovoj radionici deca uče osnove kampovanja i logorovanja. Podeljeni u male grupe i kroz timski rad i saradnju, a uz stalan nadzor animatora, deca podižu šatore i imaju priliku da izbliza vide kako izgleda kampovanje u prirodi.


Tokom ove aktivnosti deca se upoznaju sa neophodnom opremom za kampovanje i njihovom upotrebom. Upoznaju prednosti boravka u prirodi, daleko od interneta i malih ekrana.

Dženga je društvena igra koja zahteva fizičke i mentalne veštine. Cilj igre je povecati visinu tornja a da on ne padne. Iz donjih nivoa se izvlače drveni blokovi i postavljaju na vrh tornja, čime se pravi sve viša, a manje stabilna struktura. Igra preciznosti i strpljenja.

Uz pomoć velike praćke deca pokušavaju da pogode cilj, uz rušenje svih prepreka na putu, a u igri Mini pikado deca na zabavan način, ciljajući loptom ogroman pikado, vežbaju svoju preciznost.

Ove igre podstiču decu na saradnju u timu, pomažu im u socijalizaciji, uče ih da jedino koordiniranim pokretima mogu da ostvare cilj i uspešno završe postavljene zadatke.

Adrenalin park ” Loreanina avantura ” nalazi se u sklopu imanja i sastoji se od 10 zanimljivih prepreka bezbedne visine od 1m.