Gostilje - Sretenje - Zimovanje

MOJ SUPER RASPUST tim je osmislio program zimovanja za vreme državnog praznika Sretenje,
15.02-19.02.2023. godine u Gostilje.

Gostilje - Sretenje – Zimovanje

MOJ SUPER RASPUST tim je osmislio program zimovanja za vreme državnog praznika Sretenje, 15.02 – 19.02.2023. godine u Gostilje.

Odabrani lokalitet omogućava boravak dece u prirodi i svežem vazduhu sa klimatskim uslovima koji su idelani za odmor, zdravlje, razvoj i rekreaciju.
Cilj je da deca iz urbanih sredina koja danas sve više vremena provode u zatvorenom prostoru uz interenet i video igrice promene okruženje i što više vremena provedu u prirodi.

Cena

Aranžman uključuje smeštaj u višekrevetnim sobama na bazi 5 dana, 4 puna pansiona.
Cena aranžmana je 249€, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Način plaćanja

Gotovinsko plaćanje: 5.000,00 RSD prilikom prijave, ostatak u više mesečnih rata, pri čemu je poslednju ratu potrebno isplatiti najkasnije 20 dana pre početka aranžmana.


Preko računa
: uz profakturu izdatu od strane Superlino travel o.o.


Kredit
: Superlino travel d.o.o. izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima tekući račun. Superlino travel d.o.o. izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima tekući račun.

Uslovi plaćanja

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivni strani novac na dan uplate; U SLUČAJU ODUSTANKA OD PUTOVANJA IZNOS OD 5.000,00 RSD SE ZADRŽAVA NA IME ADMINISTRATIVNIH TROŠKOVA, A OSTATAK IZNOSA SE REFUNDIRA U SKLADU SA VAŽEĆIM OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. Uz ovaj Program važe Opšti uslovi putovanja TA SUPERLINO TRAVEL D.O.O. LICENCA BROJ: OTP 104/2021

 

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

 

Agencija Superlino travel d.o.o zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela.

 

Agencija Superlino travel d.o.o zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 10 dana pre puta.

 

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

 

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 

Agencija Superlino travel d.o.o. zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Superlino travel d.o.o...

 

Program važi od 15.09.2022. godine

Uslovi putovanja

U prilogu možete pročitati Opšte uslove putovanja turističke agencije “Superlino Travel”. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati, a možemo organizovati i sastanak u terminu koji vam odgovara.

Kontakt

MOJ SUPER RASPUST Tim & Superlino Travel
Adresa: Paunova 24, TC Banjica, lokal 207, II sprat,
11000 Beograd, Srbija

Kontakt telefoni: +381 64 403 0211, +381 11 3670 349
E-mail: [email protected]

Sport, Rekreacija i Avantura

  • Kolektivni sportovi na snegu (fudbal, odbojka i dr.)
  • Snowtubing (sankanje)
  • Grudvanje
  • Igre na snegu
  • Timske igre
  • Društvene igre
  • Rekreativne igre namenjene najmlađim polaznicima ( „između dve vatre“ i sl.)
  • Večenja animacija

Destinacija

Zlatibor je planina izuzetne lepote. Krasi je prijatna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresecani planinskim potocima i prošarani bujnim borovima po kojima je ova planina i dobila ime. Gostilje je naselje u Srbiji u Zlatiborskom okrugu. Selo je poznato po Gostiljskim vodopadima u kojima se, kako legenda kaže, kupaju vile, tako da svešto se ovde može doživeti svakako budi bajkovit doživljaj. U blizini su Stopića pećina i muzej na otvorenom Sirogojno. Ovo je mesto gde se nalazi mineralni izvor gde se na samom izvorištu nalazi i ribnjak sa uzgojem pastrmki. Gostilje se nalazi na 20km od centra Zlatibora.

Smeštaj

Gostiljsko vrelo poseduje 90 kreveta. Sobe su više krevetne od 1/2, 1/3 do 1/8 i 1/12 apartmana i svaka soba i apartman poseduju svoje kupatilo. U pojedinim sobama se nalazi po jedan spratni krevet. Objekat je građen u planinskom stilu, sobe suviše nego komforne, dok je osoblje objekta izuzetno ljubazno. Odmaralište ima svoj restoran i kuhinju za obedovanje. Takodje u sastav u objekta je i manja fiskulturna sala, spoljašnji košarkaški teren, kao i veliki travnati fudbalski teren. Objekat poseduje i mini zoološki vrt sa domaćim životinjama (konji, koze, zečevi, fazani, kokoške…) Preko puta objekta se nalazi osnovna škola čije se učionice mogu koristiti za realizovanje edukativnog sadržaja.