Naša adresa Paunova 24, TC Banjica, lokal 206
11000 Beograd, Srbija
Radno vreme: 09h -17h
Subota: 09h-15h

Pozovite nas (+381 64) 403 0211, (+381 11) 3670 349
E-mail [email protected]
-----------------------------------
PIB: 109083651
Matični broj: 21124214
Broj licence: OTP 43/2015
Račun: 170-0030034013000-14
UniCredit Bank

Život u kampu

Zašto je boravak u dečijem kampu najbolji način da se provede raspust?

Ako ste ikada proveli školski raspust u nekom dečijem odmaralištu,  sigurno možete da se setite koliko ste dugo pamtili svaki trenutak proveden sa svojim drugarima i  prepoznate koliko je taj boravak uticao na vaše odrastanje.. Onda ćete znati da je to nešto sto biste želeli za vaše dete…

Ali ako nikada niste letovali  pogledajte, evo 10  razloga koji će vam donekle objasniti šta ovakav boravak donosi:

   • Dan ispunjen fizičkim aktivnostima…. Većina dece provode najveći deo svoga slobodnog vremena sedeći u školi, pišući domaće zadatke, uz  TV ili računar… kamp pruža odličnu priliku da se to promeni… Kamp je akcija!
   • Razvijanje samopouzdanja – Suočavajući ih sa mnogim izazovima koji se veoma razlikuju od onih svakodnevnih, Kamp pomaže deci da steknu sigurnost. Kamp uči deca da shvate šta sve mogu!
   • Oslobađanje od strahova – U dobrom društvu sve je lakše… i jahanje konja i na zip-line vožnja između stabala
   • Isključivanje sa socijalnih i drugih mreža – Kada deca naprave pauzu od TV-a, mobilnih telefona i interneta ponovo će otkriti svoje kreativne sposobnosti i uključiti se u stvarni život – ”stvarne aktivnosti sa stvarnom decom” i “stvarne emocije”. Shvatiće da uvek postoji puno toga što može da se radi. Kamp je stvarni život!  (Camp is real!)
   • Razvijanje veština za ceo život – Kamp pruža deci priliku da se oprobaju u mnogim sportovima, isprobaju svoje umetničke talente, ili otkriju u sebi ljubav prema pustolovinama… luk is strela, mačevanje, pravljenje šatora, jahanje…  Raznovrsnost  aktivnosti koje se nude kamp olakšaće deci da otkriju svoje afinitete.
   • Osamostaljuje – kamp je idealno mesto gde će deca sama moći da donose male, ali za njih bitne odluke bez roditelja
   • Kamp je mesto gde deca mogu bezbrižno da se igraju, da se opuste, smeju i druže po čitav dan…
   • Socijalizacija – Boravak u kampu donosi veliki broj prilika za socijalizaciju, od deljenja soba (i kupatila), do učešća u raznim aktivnostima ili …..
   • Povezivanje sa prirodom… Kamp je lek za “hronični nedostatak boravka u prirodi” kao života u urbanim sredinama. Život u prirodi obogaćuje dečije shvatanje sveta i pospešuje zdrav razvoj.
   • Mesto za sticanje najboljih drugova…

strelicarstvo

msr header

Ukoliko želite da vas redovno obaveštavamo o svim našim aktivnostima prijavite na našu list:

Ime i prezime:

E-mail adresa: