Naša adresa Paunova 24, TC Banjica, lokal 206
11000 Beograd, Srbija
Radno vreme: 09h -17h
Subota: 09h-15h

Pozovite nas (+381 64) 403 0211, (+381 11) 3670 349
E-mail [email protected]
-----------------------------------
PIB: 109083651
Matični broj: 21124214
Broj licence: OTP 43/2015
Račun: 170-0030034013000-14
UniCredit Bank

Rekreacija i avantura..

Zip-line ili spuštanje niz žicu  

Zip Line je nastao pre nekoliko stotina godina u zabačenim krajevima Južne Amerike kao način da se prirodni pad terena iskoristi za transport ljudi i tereta. Dovitljivi starosedeoci su debelim kanapima spajali tačke na različitim visinama i niz kanape spuštali teret, a zatim su počeli da ih koriste i za lični transport. Poslednjih nekoliko godina Zip Line je postao svetska atrakcija i svojevrstan vid zabave. Širom sveta se na najatraktivnijim lokacijama postavljaju Zip Line linije: u prašumama Južne Amerike, Dalekog istoka, preko reka i kanjona u SAD, jezera, zaliva, gde god priroda pruža nezaboravan vidik …. dugačkih od 100-ak metara pa do najdužeg koji je dug čitavih 8 kilometara.

zipline

bagi

Vožnja kvadova na poligonu… po travi ili snegu

Većina dece, a posebno dečaci, mašta kako će jednog dana da voze automobile… zbog toga je kamp MOJ SUPER RASPUST za svoje super drugare pripremio posebna Bagi vozila -kvadove (motore na 4 točka) ) prilagođena za decu. To su atraktivni četvorotočkaši, modernog dizajna, koji se mogu kretati ograničenom brzinom, pa ne postoje bojazni da će se neko od naših malih drugara uplašiti ili će ga uhvatiti panika. Na posebno pripremljenom terenu, oivičenom gumama radi sigurnosti, i uz prisustvo iskusnih instruktora deca po prvi put sedaju za volan. Prilika da upravljaju vozilom podiže adrenalin i mami osmehe na licima.

Zorbing na travi ili snegu  

Zorbing je nastao na Novom Zelandu, pre skoro 20 godina, i do danas je postao popularan vid zabave širom sveta. Upravo je to razlog zbog kog je kamp MOJ SUPER RASPUST ovaj sport uvrstio u svoje aktivnosti i prilagodio ga deci.

Zorbing je jedna od omiljenih aktivnosti dece u našem kampu. To je sport u kom se učesnici “voze” niz blagu padinu u velikoj gumenoj lopti, privezani sigurnosnim pojasevima. U loptu prečnika oko 2m, mogu se udobno smestiti dvoje dece.  Tokom cele aktivnosti deca su pod stalnim nadzorom članova našeg tima.

zorbing

Bubble fudbal ili  fudbal pod mehurom … na travi ili snegu 

Igrajte fudbal na neuobičajen način, okruženi balonom.

Iako smešno zvuči ova aktivnost je jako zabavna zbog ograničene pokretljivosti i zbog toga što se svaki sudar završi kolutanjem u balonu. Ukoliko vam i dalje nije jasno kako to izgleda, slike govore više od reči…

booble foodal

Slip’N Slide  

Slip’N Slide  prvi put je  napravljen 1961. godine u čuvenoj fabrici igračaka WhamO. Sačinjava je dugi list tanke plastike, koja postaje veoma klizava kada se prska vodom, a koristi se kao neka vrsta tobogana.

U kampu MOJ SUPER RASPUST napravljen je poligon za Slip’N Slide. Na jednoj padini pripremljena je plastična staza, koja je posuta sapunicom. Na kraju staze postavljen je mali bazen napunjen vodenom.

slip and slide

air soft

Air-soft poligon

Da li ste se nekada pitali kako je to pucati iz prave puške ili pištolja? Air soft je aktivnost u kampu MOJ SUPER RASPUST koja omogućava deci da gađaju nepokretne mete iz replika pušaka i pištolja koji imaju pogon na gas. Nema tu prave municije, ispaljuju se male plastične kuglice i deca su poređana u red dok čekaju da se okušaju u ovoj disciplini.

skijanje3

Zimski kamp MOJ SUPER RASPUST te zove da ostvariš svoje snove!

Više informacija

sal_4231s

Zimski kamp MOJ SUPER RASPUST je nova avantura na snegu, vrhunski provod i maksimalna zabava!

Više informacija →


night_show

Letnji kamp MOJ SUPER RASPUST je ubedljivo najveći letnji kamp koji ne smeš propustiti!

Više informacija

zipline3

Letnji kamp MOJ SUPER RASPUST je zabava i druženje koje ćeš pamtiti ceo život!

Više informacija